Close

Om Haldbjerg Naturevents

Haldbjerg Naturevents henvender sig til virksomheder, der leder efter et unikt sted til deres næste arrangement i det fri, samt til udbydere af teambuilding events, der ønsker at bruge området til give deres kunder en oplevelse udover det sædvanlige i smukke og særlige naturomgivelser.

Nationalpark Kongernes Nordsjælland

Haldbjerg Naturevents ligger på og omkring en bakke ved Gribskov i Nationalpark Kongernes Nordsjælland. Bakken hedder fra gammel tid Haldbjerg, har udsigt over Solbjerg Engsø og er nabo til Gribskov. 

En del af bakken blev i 1950’erne udgravet for at bruge sand/grus til etablering af veje og stier i Nordsjælland. Denne aktivitet efterlod et fantastisk naturområde med kuperet terræn og stejle skrænter, uberørt siden midt 1960’erne.

Vi har udviklet området ved at rydde op i beplantningen og plante nyt, samt bygget sheltere og bålhuse, som kan understøtte møder og aktiviteter i det fri. 

Haldbjerg - med naturen som omdrejningspunkt

Naturen gør godt for os mennesker. Vi får lyst til at være aktive, udfordre os selv eller vi falder til ro, fordyber os, skaber noget sammen. Vi har virksomheder, der har afholdt deres bestyrelsesmøde hos os som siger: “Vi har aldrig været så effektive som herude…. og vi kan ikke rigtig forklare hvorfor..”. 

Naturområdet på Haldbjerg forærede os en fantastisk variation af natur. Her er de åbne vidder på det naturbeskyttede overdrev og på engen med de gamle egetræer, hvor der er plads til at slå ud med armene og være aktive sammen. I kløften, hvor de stejle skrænter til alle sider skaber en “gryde” og en naturlig grænse mod omverdenen, kan der skabes aktiviteter, hvor samvær og hygge er i højsædet. Desuden har vi beplantet en del af området med træer, buske og planter, der tilsammen skal udgøre en skovhave, dvs. en skov, hvor størstedelen af planterne eller deres frugter, bær, blade eller blomster kan spises. Skovhaven kan indarbejdes i de aktiviteter, vi udbyder – for eksempel kan I sammen med en naturkok sanke forskellige bær og urter til jeres gourmet madlavning over bålet.

Hvem er Haldbjerg Naturevents?

Haldbjerg Naturevents er grundlagt af Tine og Tonny Pedersen, som over en årrække har udviklet området med et ønske om at dele denne skønne natur med andre, der som os finder ro og glæde ved at være i naturen. Vi er begge fuldtidsbeskæftigede ved siden af dette projekt; Tonny i IT branchen og Tine som leder- og teamudviklings konsulent. Vi brænder for at skabe oplevelser i naturen, som kunderne vil huske i mange år efter og også gerne lære noget af, enten om sig selv eller naturen.

Vi glæder os til at byde dig og dine kolleger velkommen ”på bjerget” – og skulle I få en god idé til en aktivitet eller et særligt ønske om at gøre jeres møde eller teambuilding helt specielt, så lad os endelig høre.

Skriv en besked
Samarbejdspartnere

Teambuilding: Alegria Consulting by Mette Lohse, ILTI House Aps, Funda-mental by Cæcilia Nilsson og Hasse Traberg-Andersen, Erhvervspsykolog Louise Kampmark, samt uGrow Consulting v/ Tine Pedersen

Naturkok: Sander Blohm (www.naturkok.dk)

Ølbryggere: “Det våde Får” v/ Tolykkegaard og Annisse Bryghus

Naturvin/dansk vin: Garbolund Naturvin og Ørby Vingård samt
Thorsteinsson (www.thorsteinssons.dk)

Gin smagning: Thornæs destilleri (www.thornaes.com)

Forplejning: Lonogoma catering by Jacob Loop, Pibemølle Vin og Ost

Fotograf: Mikkel Adsbøl. 

Vil I være med til at skabe oplevelser hos Haldbjerg Naturevents, så kontakt os på telefon +45 5186 8880.

Skriv en besked