Close

Aktiviteter

Det særlige naturområde på Haldbjerg inspirerer til mange forskellige aktiviteter for virksomheder, organisationer og institutioner. Se et udpluk neden for eller kontakt os, når I skal planlægge jeres næste arrangement.

Teambuilding

Området på og omkring Haldbjerg er den bedste ramme for jeres næste arrangement i naturen. 

Naturområdet, som både har åbne områder, skovhave, sø og stejle skrænter, kan facilitere et væld af forskellige teambuilding-aktiviteter med en af vores dygtige samarbejdspartnere. 

Hvad enten I ønsker at have fokus på samarbejde, konkurrence, ledelse, kommunikation eller teamudvikling, kan vi sammen med jer sammensætte det program der passer til jeres formål og ønsker.

Kontakt os
Møder i naturen

Skal jeres afdelingsmøde eller det årlige bestyrelsesmøde afholdes i en anderledes ramme?

På Haldbjerg kan I afholde alle typer møder i det fri, og endda med garanti for tørvejr under bålhyttens tag, hvis nødvendigt. Skal I bruge gruppelokaler, er vores shelters indrettet med borde og bålhusene er store nok til at huse flere grupper. 

Vi sørger for det praktiske, og I kan evt. afslutte mødet med en aktivitet, der runder dagen af i overensstemmelse med mødets formål. Det kunne være en guidet gå-tur i Gribskov og på området der trækkekr tråde til jeres arbejde i løbet af dagen, samarbejds aktivitet med fælles madlavning over bål eller hygge og samvær med ølsmagning eller ginsmagning – mulighederne er mange. 

Kontakt os
Mad i det fri

Kulinariske oplevelser med afsæt i naturens spisekammer. Tilbered en overdådig middag sammen med en professionel kok og få en god naturoplevelse samtidig. Nogle af ingredienserne vil kunne indsamles på området alt efter årstid/tilgængelighed.

Kontakt os
DJEEO - teambuilding der engagerer og udvikler jeres team

Hvor gode er I til at kommunikere og samarbejde omkring opgaveløsning? Det vil I undersøge og opleve i hold på 4-6 i denne DJEEO simulation, der både får jer rundt i terrænet på Haldbjerg, og giver jer nye perspektiver på jeres team. Oveni får I med garanti gode grin sammen. Se mere om DJEEO på http://www.djeeo.dk/djeeo-teambuilding-traening/

Kontakt os
Insights Discovery® team workshop eller forløb

Insights Discovery® gør jer klogere på jer selv og hinanden og giver et billede af de dynamikker, som udspiller sig i jeres team. Insights er en enkel og tilgængelig model, der er både effektiv og sjov at arbejde med. Arbejdet med Insights Discovery kan være en workshop her hos Haldbjerg Naturevents eller kombineres med et forløb hos jer selv. Vi har erfarne, akkrediterede konsulenter, der kan hjælpe med at sammensætte det program, som giver bedst mening for jer, evt. i kombination med andre aktiviteter.

Kontakt os
Mountain bike tur i Gribskov

Oplev naturen sammen på de snørklede og bakkede mouintainbike stier i Gribskov under ledelse af en kyndig guide, der kender skoven ud og ind. Ture kan sammensættes i alle sværhedsgrader og længder, og vil typisk afsluttes med en forfriskning eller en kulinarisk oplevelse i bålhytten på Haldbjerg.

Kontakt os
Klatring i de gamle egetræer

Få en unik klatreoplevelse ved at arbejde jer op i trækronen på et flere hundrede år gammelt egetræ. Sikkerheden er i top, og al klatring sker med kyndig instruktion og klatreudstyr.

Kontakt os
Naturvin og lokale øl

Til jeres arrangementer har I mulighed for at smage på lokal naturvin, vin  og/eller lokal øl – eller endda få brygget jeres egen øl til lejligheden. Her samarbejder vi med “Det våde Får” samt mikrobryggeriet Annisse Bryghus og de lokale vingårde Garbolund Naturvin og Ørby Vingård. Foredrag om øl eller naturvin/vin kan også arrangeres. 

Kontakt os
Besøg lokalt Gin og whisky destilleri Thornæs

Blot 2 km fra Haldbjerg, i gå-afstand på den modsatte side af Solbjerg Engsø ligger Thornæs Destilleri, som er kendt for sine smagfulde “Mad Owl” gin-varianter. Få en rundvisning og gin-smagning på destilleriet, eller få Thornæs til at komme til jer her på Haldbjerg.

Kontakt os
Overnatning i naturen

Få oplevelsen af et eller flere døgn i naturen sammen med dine kolleger. Oplev fællesskabet omkring bålet, og vågn op til solopgang over Gribskov og en blikstille Solbjerg Engsø.

Primitiv overnatning i telt, shelter, teepee eller i hængekøje i træerne er muligt flere steder på området.

Kontakt os
Haldbjerg zip-line - se det hele lidt fra oven

Svæv henover kløften og få en naturoplevelse, der giver et sug i maven og et fantastisk kig på kløften fra oven.

Kontakt os
Rapelling fra kløftens top til bund

Hvem tør udfordre sig selv og læne sig bagover og klatre ned ad kløftens stejle side?

Kontakt os
Kunne vi ikke…..

Dyste i 10-kamp med skøre opgaver, spille discgolf, kongespil, konkurrere i bueskydning eller teste vores paratviden i et løb rundt på området?

Meget kan lade sig gøre, så kontakt os for en snak om de idéer, I har.

Kontakt os